tiistai 26. huhtikuuta 2016

Viimeinen vitamiini purkista ulos

Vaihdoin kesällä vitamiinit raskaana oleville sopiviksi. Söin tänään aamulla viimeisen pillerin siitä purkista ja suuntasin töiden jälkeen apteekkiin. Positiivisin mielin ostin uudenkin purkin raskauteen sopiviksi. Uutta kohti siis! Kyllä se silti teki vähän tiukkaa, masennus meinaa niin helposti ottaa vallan minusta.

Olen huomannut, että en enää ajattele vauvoja ja raskauksia kovin paljon, mutta silloin kun "joudun" syystä tai toisesta ajattelemaan (kuten vitamiinien kohdalla), niin tuntuu pahalle. Keskimäärin elämä tuntuu siis ihan hyvälle. Tämä blogin kirjoittaminen on helpottanut aivan valtavasti suruun! Olen saanut purettua mielessä myllääviä asioita ja käytyä niitä läpi. Kiitos jokaisesta kommentista, niistä on ollut suurempi apu kuin mistään! Ette voi ehkä edes ymmärtää kuinka tärkeitä olette <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että pikku hiljaa helpottaa. Itse olen huomannut saman, että elämä rullaa eteenpäin ja tuntuu hyvältä kunnes näen ystäviä jotka ovat raskaana tai kuulen uusia vauva uutisia...blaah. Toivottavasti tuokin tunne pian helpottaa... Ihanaa kevättä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tunteet todellakin seilaavat ääripäästä toiseen, mutta pakko yrittää ajatella, että kyllä se joskus helpottaa.

      Poista