maanantai 11. huhtikuuta 2016

Tulen kyllä raskaaksi, mutta...

Tuntuu oudolta, että kaikki on niin kunnossa, että pystyn tulemaan raskaaksi. Olen kaksi kertaa raskautunut suhteellisen helposti. Ensimmäisellä kerralla kolmannesta kierrosta ja toisella kerralla viidennestä. Raskaaksi tuleminen ei kuitenkaan tarkoita lapsen saamista. Jotain on minussa pielessä, sillä vauvat kuolevat kohtuuni.

Julkinen terveydenhuolto alkaa tutkia keskenmenojen syytä vasta kolmannen peräkkäisen jälkeen. Yksityiselle toki pääsisi isolla rahalla jo nyt. Optimistinen puoli minusta haluaisi uskoa. että kolmas kerta toden sanoo, mutta realisti-minä pelkää. Pessimistinen aivolohkoni taas ajattelee, että meidän ei vain ole tarkoitettu saavan lasta. En haluaisi mennä tutkimuksiin, mutta toisaalta taas haluaisin. En haluaisi kuulla, jos minussa onkin jotain pielessä, vaikka oikeastaan haluaisin. Tunteet ja ajatukset ovat niin solmussa ja ristiriidassa, että olen vain turta. Kaikki on harmaata.


3 kommenttia:

 1. Hei, löysin juuri blogisi ja liityn seuraajaksi saman tien. Itselläni takana myös kaksi keskenmenoa, toinen Rv 7 ja toinen Rv 19. Nyt pelottaa ajatus uudestaan raskautumisesta mutta toisaalta se toisi myös helpotusta? Tsemppiä teille! Positiivistahan on että raskautuminen onnistuu. Jos kolmas kerta menee kesken niin sitten pääsee onneksi tutkimuksiin. Se riski on otettava jos haaveistaan haluaa totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa kuulla, että sinullakin on ollut keskenmenoja ja varsinkin tuo toinen! Viikko 19 on jo hurjan pitkällä :( Olen todella pahoillani puolestanne <3 Kiitos tuosta viimeisestä lauseesta, voi kuinka hyvin sanottu! Mitäänhän ei saa jos ei kokeile. Eihän meillä kummallakaan ole kuin yksi suunta – kohti seuraavaa vauvaa!

   Poista
  2. Näinpä! Periksi ei anneta :) vaikka välillä tätä tahtoa, yritystä ja voimaa jatkaa on melko hankalaa löytää. (varsinkin kun ympärillä ihmiset sikiää ja itseltä se onni on viety pois)

   Poista