tiistai 5. huhtikuuta 2016

Verta putkeen

Kävin tänään verikokeessa, siinä mikä otetaan muutama viikko keskenmenon jälkeen, jotta nähdään, ovatko raskaushormonit laskeneet. Se oli hoidollisesti viimeinen, mitä keskenmenon saaneelle tehdään (jollei verikokeessa ilmene jotain). Tästä eteenpäin ketään ei enää kiinnosta vointini. Eipä siinä, tuskin kukaan mitään pystyisi tekemäänkään. Nyt sitten odotellaan menkkoja ja yritetään jatkaa elämää eteenpäin "normaalisti". Ensimmäisen keskenmenon jälkeen kuukautisiani jouduttiin käynnistelemään pariin otteeseen Terolut-kuureilla, jonka jälkeen ne pikkuhiljaa normalisoituivat. Saa nähdä onko nyt sama edessä. Fyysisesti ja tutkimuksellisesti siis olisi mahdollista alkaa kohta yrittämään uutta plussaa, mutta henkisesti se onkin jo hieman vaikeampaa.

4 kommenttia:

 1. Miten kauan sulla kesti sen ensimmäisen keskenmenon jälkeen, ennen kuin alkoi uusi kierto tai ennen kuin jouduit aloittamaan terolutit? Toisin sanoen missä vaiheessa pitää alkaa huolestumaan :D Voimia ja tsemppiä sinne! Toivottavasti kroppa palautuisi pikimiten normaaliin kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ensimmäinen keskenmeno oli 31.10. Vuoto noin neljä päivää.
   5.4. Söin ekat Terolutit (15 päivää)

   Nyt jos kuukautisia ei kuulu km:sta kahden kuukauden sisällä, haen Terolutit yksityiseltä. En ala enää vitkadtelemaan.

   Poista
  2. Tarkistelin vanhoja kalentereita ja huomasin, että keskenmenon jälkeen tuli yhdet kuukautiset kahden kuukauden päästä. Sen jälkeen niitä ei enää kuulunut ja aloitin Terolutit kolmen kuukauden päästä kuukautisista.

   Poista