tiistai 19. huhtikuuta 2016

Katse eteen vai taakse päin?

Eilen alkoi ensimmäiset kuukautiset keskenmenon jälkeen. Fiiliksen pitäisi olla hyvä, siksi että kierto alkaisi palautumaan pikkuhiljaa normaaliksi. Toisaalta taas alkoi pelottamaan se, että käy kuten viimeksi: yhdet kuukautiset tulivat ja sen jälkeen niitä odoteltiin ja käynnisteltiinkin. Onnistuneesti seuraavat tulivat vasta yli neljän kuukauden jälkeen. On vaikeaa olla toiveikas, kun historia on opettanut olemaan varuillaan. Hankaluudet tuntuvat seuraavan toisiaan ja tulevat näköjään aina kaikki kerralla.

Nyt jos kierron kanssa on sama edessä, niin se turhien testien tekeminen on hermoja raastavinta! Kun kuukautiset eivät tule ajallaan, sitä heti toivoo olevansa raskaana. Kun testiin ilmestyy vain yksi viiru, sitä alkaa pelkäämään, että milloinkohan voisi olla edes mahdollista raskautua uudelleen. Nyt menen kyllä nopeammin lääkäriin hakemaan käynnistyspillerit, jos kierto takkuilee. Yksityisellä on ollut siitä mukava käydä, että sinne pääsee ja avun saa nopeasti. Rahalla saa...

2 kommenttia:

  1. Itselläni kkm kolme kuukautta sitten ja kuukautiset tähän asti olleet ihan sekaisin. Tulee välivuotoja ja tuhruttelua ennen kuukautisten alkua.oonki siks miettiny gynelle menoa. Miten nopeaa sait ajan ja ottiko gyne tosissaan huolen? Kuullut myös sitä että lääkärit käskevät vain odottaa että kierto tasaantuu ajan kanssa.. Tää on niiiiin turhauttavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ekalla kerralla julkisella puolella käskettiin varttua. Nyt menen yksityiselle jos kuukautiset eivät normalisoidu heti ekalla kierrolla. Eli jos seuraavat menkat ovat viikonkin myöhässä, menen lääkriin.

      Poista